Prvi gumb v oknu Pisarna je gumb Uporabniki (Slika 126, Ikona 1). S pritiskom na ta gumb se nam čez celotno sredino in desni del zaslona odpre spisek vseh uporabnikov, ki so trenutno registrirani v sistemu (Ikona 4). Nad oknom z vsemi trenutno registriranimi uporabniki je gumb za izbiro registriranih uporabnikov za program Blagajna ali za registrirane uporabnike Pisarna (Ikona 2). S tem gumbom lahko preklopimo med prikazom registriranih za blagajno ali za pisarno (Slika 127). Desno od tega gumba so gumbi Dodaj, Briši in Uredi (Ikona 3).

davcne blagajneSlika 126

davcne blagajneSlika 127

Z izbiro Uporabnika (v tem primeru Simona za program Blagajna), lahko podatke o tem uporabniku spremenimo (gumb Uredi) ali uporabnika v celoti izbrišemo (gumb Briši) (Slika         128).

davcne blagajneSlika 128

Z izbiro uporabnika in klikom na gumbUredise odpre okno za urejanje podatkov izbranega uporabnika (Slika 129). Ti podatki so:
  • Osnovni podatki. Tukaj lahko uredimo ime/naziv uporabnika in geslo za vstop v program Blagajna (Ikona 1). 
  • Pravice. Pod osnovnimi podatki je meni za dodeljevanje pravic uporabnika. Vsaka pravica, ki je obkljukana, daje uporabniku dostop do teh funkcij v programu Blagajna, vsaka ne obkljukana pravica pa jih odvzame. Torej, če opcija Spreminjanje cen ni obkljukana, ta uporabnik ne bo mogel spreminjati cen v programu Blagajna. Vse možne pravice so prikazane na sliki 126.
  • Davčna blagajna. Pod pravicami določimo, če je uporabnik tuji državljan ali ne in davčno številko uporabnika (Ikona 3).
  • Na dnu okna uporabnikov imamo gumba za potrditev sprememb (Shrani) ali zavrnitev sprememb (Zapri) (Ikona 4).

davcne blagajneSlika 129

Z gumbom Nov lahko kreiramo novega uporabnika. Odpre se nam identično okno, kot pri urejanju obstoječega uporabnika. Tukaj podatki še niso vnešeni.
Poleg uporabnikov Blagajne lahko urejamo tudi uporabnike Pisarne (Slika 130).

davcne blagajneSlika 130

Za uporabnike Pisarne obstajajo enake opcije, kot za Blagajno. Lahko ustvarimo novega uporabnika, z izbiro obstoječih uporabnikov pa  lahko le te spremenimo ali brišemo. Z gumbom Uredi ali Nov se nam odpre okno za urejanje izbranega uporabnika (Slika 131). Pri urejanju ali kreiranju novih uporabnikov za program pisarna ne dodeljujemo pravic, uredimo samo ime/naziv, geslo in davčni status.

davcne blagajneSlika 131