Da bi imeli pravilno povezane artikle, ki so v vaši spletni trgovini, je potrebno narediti sinhronizacijo le te. 

Kaj to pomeni?

Prednost programa mikroPOSEL je to, da ne potrebujete ročno vnašati nove artikle in cene ampak jih s pomočjo sinhronizacije prenesete iz spletne trgovine v poslovni program mikroPOSEL.


Kako to storim?

Enostavno, le s klikom in z malo potrpljenja, bo program mikroPOSEL pričel z sinhronizacijo (prenosom) artiklov v poslovni program. To storite tako, da v vašem levem meniju izberete Spletne trgovine, izberete vašo spletno trgovino in spustil se vam bo seznam z Analizo, Kategorije in izdelki, Naročila....

Za začetek sinhronizacije izberite Kategorije in izdelki in odrlo se vam bo okno in v zgornji vrstici kjer so zeleni gumi boste opazili Pridobi samo nove kategorije in artikle iz spletne trgovine (glej sliko). Če to opcijo kliknete, vas bo program vprašal ali želite izvesti do dejanje, potrdite s klikom na DA.


V ozadju se bo začel prenos novih artiklov, vi pa lahko stanje spremljate, če kliknete na vaši levi strani v meniju opcijo Status poizvedb. Ko bo prenos končan, bo to tudi vidno v statusu in sicer z napisom Končano.


Kje vidim prenešene artikle?

Vsi artikli, ki so se prenesli iz spletne trgovine so vidni v prodaji in sicer, če izberete v meniju (na vaši levi) opcijo Prodaja. S klikom na opcijo Artikli, se bo odprl seznam vse vaših artiklov.